За нас

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

01

ГАРАНЦИЯ НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ

Всичките продукти които предлагаме, имат гаранция

02

КАЧЕСТВО НА НИСКИ ЦЕНИ

Най-доброто качество на най-ниските цени

03

ГОЛЯМА ГАМА ОТ ГУМИ

Предлагаме голяма гама от гуми и размери

МК ГУМИ ООД е частна компания, целенасочено фокусирана към търговия на едро и дребно с гуми. Фирмата е директен вносител на богат асортимент гуми за камиони, индустриални и селскостопански машини.
МК ГУМИ ООД е официален вносител за България на AEOLUS, TRELLEBORG, MICHELIN, KLEBER, TAURUS, MITAS, CULTOR и дистрибутира основно гуми от марките MAXAM, TIANLI, TORQUE.

В нашите търговски и сервизни центрове, можете да намерите богат избор от гуми, необходими за Вашата дейност. При заявена поръчка, доставката в Централен офис София е в срок до 24 часа. Ние развиваме нашата дейност като се стремим винаги да предлагаме най-доброто на пазара с гуми - като продукт, като услуга и като цена.

Доверието на клиентите е важно за нас и затова поставяме качеството на първо място! Стремежът ни е да предоставяме индивидуални решения, максимално адаптирани към изискванията на клиента.

МК ГУМИ ООД има ясна стратегия за развитието си в дългосрочен план - компанията ще продължи да реинвестира в създаването на нови центрове и по този начин ще бъде по-близо до крайните си клиенти.


Контакти